Limuzin bérlés Szeged

Mi mindenhova elmegyünk!

Felejthetetlen élmény, megfizethető árak!

 

Miért minket válassz?

  • fotógarancia az autóinkra
  • pontos érkezés
  • tiszta autó
  • fotózás profi fényképezőgéppel*
  • pezsgő (gyerekeknek gyerek pezsgő)
  • tetőablak
  • hétköznapi akció

 

Választható limuzinok:

 

Esküvői limuzin bérlés, exclusive módon Szegeden

Az esküvő napján mindenki azt szeretné, hogy ez a nap különleges legyen és minden a legnagyobb rendben menjen. A ruha, a vendégek, a helyszín és az autó…ezek a leglényegesebb dolgok, amik ezt a napot különlegessé teszik.

Tegye tökéletessé a nagy napot gyönyörű fehér, bőrtetős, tetőablakos Lincoln Town car típusú limuzinjaink egyikével!

Mi figyelünk a tisztaságra, a megjelenésre, a színvonalra, a pontos érkezésre, amely az esküvő napján az egyik legfontosabb dolog, illetve kérés esetén feldíszítjük a limuzint, amennyiben a dekoros a helyszínen nem teszi azt meg.

Szolgáltatásunk színvonala a legmagasabb, és erre büszkék vagyunk. Számunkra az a legfontosabb, hogy az esküvő napja egy csodálatos nap legyen az ifjú párnak.

 

Lánybúcsú Szeged

Meglepnéd a barátnődet az utolsó hajadon bulijára valami extra meglepetéssel? Bérelj exclusive tetőablakos limuzint, hogy felejthetetlenné tedd az estét és mi meglepünk Titeket egy pezsgővel és a 8 személyes limuzin bérlése esetén fotózással is.

 

Legénybúcsú Szeged

 

Lepd meg a legjobb barátod egy hófehér limuzinnal a legénybúcsúja estéjén, így garantáltan maradandóvá téve a nőtlenség és esküvő előtti utolsó nagy buliját. Válaszd az exclusive limuzin 8 személyes autóját és mi meglepünk Titeket egy pezsgővel és fotózással.

 

Születésnapi limuzin bérlés Szeged

 

Szeretné meglepni a születésnapost valami olyan meglepetéssel, amivel biztosan maradandó és örök emléket szerez neki? Béreljen tetőablakos limuzint az exclusive limousine- tól és mi garantáltan megteszünk mindent azért, hogy a születésnapos a limuzinos utazás ideje alatt a legjobban érezze magát. Sőt! Meglepetésként egy üveg pezsgőt, fotózást és kérés esetén lufis díszítést is biztosítunk!

 

Party limuzin bérlés

Szeretnél úgy érkezni a buli helyszínére, hogy mindenki csak Rátok figyeljen? Velünk garantált a siker! Mindent megteszünk azért, hogy jól érezzétek magatokat!

Az utazás ideje alatt, a legjobb zenék szólnak, pezsgőt is adunk, plusz le is fotózunk Titeket, hogy maradandó legyen a party hangulata. Ugye nem hangzik rosszul? 🙂

 

Áraink a Limuzinok/Árak menüpont alatt találhatók.

Kérdés esetén a kapcsolat menüpont alatt, illetve telefonon vagy a facebook oldalunkon veheti fel velünk a kapcsolatot.

 

*a fotókat a sofőr készíti profi fényképezőgéppel, csak a 8 személyes limuzin bérlése esetén