Valentin nap, eljegyzés, évforduló


Limuzin bérlés Valentin napra:

Szeretnéd különleges ajándékkal meglepni kedvesed? Bérelj limuzint az év azon napjára, ami csak a szerelmetekről szól, mi pedig gondoskodunk a díszítésről, a pezsgőről, a zenéről és a fotókról, hogy a limuzinban eltöltött idő maradandó emlék legyen!

Ha pedig már megvan a kiszemelted, de nem tudod mivel hódíthatnád meg még jobban, mi adunk egy tippet! Lepd meg egy órás limuzinos utazással, mely biztosan felejthetetlen első közös élmény lesz, mi pedig egy üveg pezsgővel és fotózással tesszük emlékezetessé az első randevút!


Limuzin bérlés eljegyzésre:

Egyedi módon szeretnéd megkérni szerelmed kezét? Bérelj limuzint és a hatás nem marad el! Egy üveg pezsgővel várunk titeket, illetve fotózással örökítjük meg a lánykérést, melyet díjmentesen elküldünk nektek, hogy büszkén mutogathassátok a családnak, barátoknak a nagy esemény részleteit! Természetesen az autóban találtok különböző zenei stílusú cd- ket is, de ha egyedi kérés van amivel még romantikusabbá tehetjük az eljegyzés pillanatát (közös szám, megismerkedésetek, az első tánc zenéje) azt szívesen teljesítjük!


Limuzin bérlés házassági évfordulóra:

Hányadik is? Első, második, huszonötödik, esetleg ötvenedik? Mozdítsd ki életed szerelmét a rohanó, átlagos mindennapokból ezen a napon és lepd meg egy hófehér limuzinnal, melyben ketten, emlékek között tölthettek el egy teljes órát a kedvenc zenéiteket hallgatva! Ugyanis nálunk akár a közös zenéiteket is kérhetitek az autóba! De ezen felül még meglepünk titeket egy üveg pezsgővel és fotózással is, hogy az emlék maradandó legyen!


Szolgáltatásunk színvonala a lehető legmagasabb, és erre vagyunk a legbüszkébbek. Számunkra az a legfontosabb, hogy tökéletes és felejthetetlen maradandó élményt biztosítsunk Nektek!

Több órás limuzin bérlés esetén kedvezményt biztosítunk!

Emelje az esemény színvonalát limuzinnal, higgye el, nem bánjátok meg!

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Rendelje meg most gyönyörű 8 személyes limuzinunkat pezsgőzéssel, fotózással, kérés esetén lufis díszítéssel és Budapest legjobb sofőrjével akciós áron 29.900 Ft helyett, most 1 óra hosszára hétköznap*, mindössze 24.900 Ft- ért! Budapesten belül ingyenes kiszállással. Nálunk garantáltan nincsenek rejtett költségek, nincs eltérő (magasabb) díja az első órának. Ár/érték arányban verhetetlenek vagyunk! Erre, és a felejthetetlen élményre garanciát vállalunk!

8 Személyes Limuzin Ár / Rendelés

Miért válaszon bennünket?

Most ajándék pezsgővel, fotózással és szív alakú lufikkal kedveskedünk!
Mindent megteszünk, hogy különleges élményben legyen részük.
Autónk gyönyörű, tiszta és különleges, kívül-belül.
Ingyenesen szállunk ki Budapesten belül, és vidékre is nagyon kedvezményes a km. díjazásunk.
A szakma legprofesszionálisabb és legjobb fej sofőrjei nálunk dolgoznak. – Ügyfeleink szerint. ?
Az autóval szabad fotózkodni!
Több órás bérlés esetén további, egyedi kedvezményt tudunk biztosítani!
Vidéki kiszállás esetén egyedi kedvezményt tudunk biztosítani!

Garancia

Tegyen bennünket próbára, rendelje meg limuzinunkat és garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

Limuzin bérlés, rendelés:

Oldalunkon számos információ és fénykép található autóinkról. Amennyiben mégis maradna kérdés, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat további információért a: +36 30 56 56 898 -as telefonszámon, vagy írhat is nekünk az info@exclusivelimousine.hu e-mail címünkre!

*Hétköznapi akciós limuzinos ajánlatunk, Hétfő 0.00 órától Péntek 12.00 óráig és csak a 8 személyes limuzinunk bérlése esetén érvényes!