Limuzin bérlés előtti tudnivalók

Limuzin bérlés tippek, avagy pár jótanács, ha limuzin bérlés előtt áll…

 

Amikor valaki limuzin bérlésen gondolkozik, és elkezdi keresni az interneten a lehetőségeket, sok-sok weboldallal találkozhat, és ilyenkor felmerülhet a kérdés, hogy melyiket és mi alapján kellene választania, melyik lehet a legmegfelelőbb, ehhez a döntéshez szeretnénk segítséget nyújtani egy pár ötlettel.

 

 1. A legfontosabb, hogy van- e a limuzinokra fotógarancia?

Azért nagyon fontos és azért szerepel az első helyen, mert sajnos az elmúlt időszakban előfordult, hogy limuzinos társaságok külföldi oldalakról összeszedett limuzin képekkel rakták tele az oldalaikat, és amikor megérkezett az autó, elképedve látta a Megrendelő, hogy az a limuzin, ami érkezett, nem az a limuzin, amit a weboldalon láttak. Ezért javasoljuk azt, hogy minden esetben, amennyiben van rá mód, nézzék meg a limuzinokat, beszéljenek meg egy találkozót a kiszemelt társasággal és nézzék meg a limuzint amit szeretnének megrendelni, főleg akkor, ha egy esküvőről van szó.

 

 1. Tetőablak

A második legfontosabb dolog, amely nélkül a limuzinos utazás nem is limuzinos utazás.

Amikor a kedvenc zenék egyike szól az autóban, a behűtött pezsgő kitöltve a pohárba és ki lehet állni a tetőablakba, hogy dudáljanak az autók, integessenek, tapsoljanak a járókelők, a leendő menyasszonynak, aki a lánybúcsúját ünnepli a barátnőivel, a születésnaposnak, aki a barátaival, szeretteivel ünnepel, a legénybúcsús fiú csapatnak, a menyasszonynak és vőlegénynek, akik a legszebb napjukat ünneplik, és sorolhatnám még…egy biztos, a tetőablakban kint töltött pár perc érzése megfizethetetlen és örök élmény marad, ezért tetőablak nélkül nem érdemes limuzint bérelni.

 

 1. Árak, akciók

A mai világban minden a pénz körül forog, így érdemes körbe nézni a hazai limuzin szolgáltatók között, hogy hol vannak kedvezőbb ajánlatok esetleges akciók.

 

 1. Extra szolgáltatások

Ez alatt értjük a behűtött pezsgő (gyerekek esetén gyerek pezsgő) készítést az autóba, amely a legtöbb szolgáltatónál benne van az árban. De vannak plusz szolgáltatások, ami a fotózás, esetleges díszítés kérés, például esküvőre lufis vagy szalagos díszítés a limuzinra vagy limuzinba, gyerekek vagy születésnap alkalmával lufis díszítés.

 

 1. Facebook és Google értékelések

A mai világban az emberek nagy része már úgy tájékozódik egy szolgáltatás milyenségéről, hogy megnézi, mit írtak mások a szolgáltatásról vagy magáról a szolgáltatóról, és mi is ezt javasoljuk.  Mindenképpen érdemes és ajánlott elolvasni a limuzin szolgáltatók Facebook és Google csatornáin, hogy miket írtak róluk azok, akik már igénybe vették a limuzinok bérlését.

 

Szerintünk ez a legfontosabb 5 dolog, amit a limuzin szolgáltató kiválasztása előtt érdemes figyelembe vennie. Reméljük ezzel a pár sorral és tanáccsal hozzá segítettük Önt ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet válassza a limuzinos szolgáltatók közül..

 

Miért válasszon minket?

 • Fotógarancia
 • Tetőablak
 • Megfizethető árak/ folyamatos akciók
 • Facebook vélemény, 100+ már velünk utazott Ügyfél 5*– os szöveges ajánlása
 • Kedvesség, pontosság, precizitás
 • Tiszta limuzinok
 • Ajándék fotózás (csak a 8 személyes limuzin bérlése esetén)
 • Kérés esetén szalagos vagy lufis díszítés
 • Több, mint 6 év szakmai tapasztalat

 

Amennyiben kérdése lenne vagy limuzint szeretne bérelni, keressen minket bizalommal a 06 30 5656 898– as telefonszámon, e- mailben, vagy írjon nekünk üzenetet a Facebook oldalunkon és pár percen belül válaszolunk.

About the author: exclusive