Limuzin bérlés Születésnapra


Lepje meg szeretteit, barátait az évnek azon napján, ami csak róluk szól! Szerezzen maradandó élményt egy hófehér, tetőablakos Lincoln Town car limuzinnal a többiről, mi gondoskodunk! Az autókban több stílusú zenei cd található, egy üveg pezsgő és amennyiben igény van rá, lufis díszítés! Természetesen zenével kapcsolatban az egyedi kéréseket is szívesen teljesítjük, illetve amennyiben szeretnének magukkal italt hozni, ne habozzanak, csak bátran! Az utazásról fotókat is készítünk, amiket díjmentesen elküldünk önöknek! Limuzin bérlés születésnapra, névnapra és az öröm nem marad el!


Szolgáltatásunk színvonala a lehető legmagasabb, és erre vagyunk a legbüszkébbek. Számunkra az a legfontosabb, hogy ez a nap csodálatos és felejthetetlen legyen.

Több órás születésnapi limuzin bérlés esetén kedvezményt biztosítunk!

Emelje az esemény színvonalát limuzinnal, higgye el, nem bánja meg!

Születésnapi ajánlatunk:

AKCIÓRendelje meg most gyönyörű 8 személyes limuzinunkat pezsgőzéssel, fotózással, kérés esetén lufis díszítéssel és Budapest legjobb sofőrjével akciós áron 29.900 Ft helyett, most 1 óra hosszára hétköznap*, mindössze 24.900 Ft- ért! Budapesten belül ingyenes kiszállással. Nálunk garantáltan nincsenek rejtett költségek, nincs eltérő (magasabb) díja az első órának. Ár/érték arányban verhetetlenek vagyunk! Erre, és a felejthetetlen élményre garanciát vállalunk!

8 Személyes Limuzin Ár / Rendelés

Miért válaszon bennünket?

Most ajándék pezsgővel és fotózással kedveskedünk.
Mindent megteszünk, hogy különleges élményben legyen részük.
Autónk gyönyörű, tiszta és különleges, kívül-belül.
Ingyenesen szállunk ki Budapesten belül, és vidékre is nagyon kedvezményes a km. díjazásunk.
A szakma legprofesszionálisabb és legjobb fej sofőrjei nálunk dolgoznak. – Ügyfeleink szerint. ?
Az autóval szabad fotózkodni!
Ki szabad hajolni a tetőablakon!
Több órás bérlés esetén további, egyedi kedvezményt tudunk biztosítani!
Vidéki kiszállás esetén egyedi kedvezményt tudunk biztosítani!

Garancia

Tegyen bennünket próbára, rendelje meg limuzinunkat és garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

Limuzin bérlés, rendelés Születésnapra:

Oldalunkon számos információ és fénykép található autóinkról. Amennyiben mégis maradna kérdés, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat további információért a: +36 30 56 56 898 -as telefonszámon, vagy írhat is nekünk az info@exclusivelimousine.hu e-mail címünkre!

*Hétköznapi akciós limuzinos ajánlatunk, Hétfő 0.00 órától Péntek 12.00 óráig és csak a 8 személyes limuzinunk bérlése esetén érvényes!