Pezsgőzve, exkluzív módon szeretné felfedezni, esetleg megmutatni gyönyörű városunkat? Béreljen limuzint városnézésre és mi gondoskodunk a pezsgőről és a fotózásról, hogy ne csak mesélni tudjon Budapestről, de meg is tudja mutatni azt.


Céges rendezvény, tárgyalás:

Lepje meg munkatársait, üzlettársait egy hófehér Lincoln Town car limuzinnal egy- egy céges rendezvény, tárgyalás vagy reptéri transzfer alkalmával, mellyel biztosan lenyűgözi őket, ezzel is tekintélyt szerezve önnek és vállalkozásának!


Szolgáltatásunk színvonala a lehető legmagasabb, és erre vagyunk a legbüszkébbek. Számunkra az a legfontosabb, hogy tökéletes és felejthetetlen maradandó élményt biztosítsunk!

Több órás limuzin bérlés esetén kedvezményt biztosítunk!

Emelje az esemény színvonalát limuzinnal, higgye el, nem bánja meg!

Akciós Ajánlatunk:

Rendelje meg most gyönyörű 8 személyes limuzinunkat pezsgőzéssel, fotózással, kérés esetén lufis díszítéssel és Budapest legjobb sofőrjével akciós áron 29.900 Ft helyett, most 1 óra hosszára hétköznap*, mindössze 24.900 Ft- ért! Budapesten belül ingyenes kiszállással. Nálunk garantáltan nincsenek rejtett költségek, nincs eltérő (magasabb) díja az első órának. Ár/érték arányban verhetetlenek vagyunk! Erre, és a felejthetetlen élményre garanciát vállalunk!


8 Személyes Limuzin Ár / Rendelés

Miért válaszon bennünket?

Most ajándék pezsgővel és fotózással kedveskedünk.
Mindent megteszünk, hogy különleges élményben legyen részük.
Autónk gyönyörű, tiszta és különleges, kívül-belül.
Ingyenesen szállunk ki Budapesten belül, és vidékre is nagyon kedvezményes a km. díjazásunk.
A szakma legprofesszionálisabb és legjobb fej sofőrjei nálunk dolgoznak. – Ügyfeleink szerint. ?
Az autóval szabad fotózkodni!
Több órás bérlés esetén további, egyedi kedvezményt tudunk biztosítani!
Vidéki kiszállás esetén egyedi kedvezményt tudunk biztosítani!

Garancia

Tegyen bennünket próbára, rendelje meg limuzinunkat és garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

Limuzin bérlés, rendelés:

Oldalunkon számos információ és fénykép található autóinkról. Amennyiben mégis maradna kérdés, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat további információért a: +36 30 56 56 898 -as telefonszámon, vagy írhat is nekünk az info@exclusivelimousine.hu e-mail címünkre!

*Hétköznapi akciós limuzinos ajánlatunk, Hétfő 0.00 órától Péntek 12.00 óráig és csak a 8 személyes limuzinunk bérlése esetén érvényes!