Halloween éjszaka limuzinnal

Limuzin bérlés Halloweenra?

Mit is jelent ez a szó?

Az angol Halloween szó szerinti fordításban a Mindenszentek előtti estét jelenti.

A legismertebb jelképe Halloween-nek a faragott töklámpás.

 

Limuzin bérlés és a Halloween:

Ma már minden év Október 31- én a szórakozóhelyek Halloween bulit tartanak, melyben jellemzően a szórakozni vágyók és a résztvevők beöltöznek valamilyen, az alkalomhoz kapcsolódó jelmezbe és ebbe bulizzák át az éjszakát.

De természetesen a helyszínre valamivel érkezni kell és itt jövünk a képbe mi.

Tegyük fel van egy 8 fős csapatod, és örülnétek, ha nem lenne gyűrött a jelmezetek, mind a nyolcan egy autóban tudnátok utazni és még a zene is jó lenne. Nálunk nem csak, hogy jó a zene és több előadó, stílus és mixek között válogathattok, de elfértek kényelmesen mind a nyolcan, kiálhattok a tetőablakba és ha vigyáztok, még a jelmez is megússza simán, PLUSZ és ami a legjobb, ajándékba kaptok egy pezsgőt és mivel extra jó fejek vagyunk, még le is fotózunk Titeket profi géppel és a fotókat INGYEN meg is kapjátok, ha írtok nekünk a Facebook oldalunkra egy üzenetet. 🙂

Ráadásul most Október 31. hétköznapra esik, így hétköznapi akciós áron tudjuk biztosítani a 8 személyes autónkat!

 

Mennyibe is kerül egy exclusive limuzin bérlés?

A bérlés ára függ a helyszíntől, vagyis hogy Budapesten vagy Budapesten kívül szeretnétek bérelni, függ a személyek számától, ugyanis több limuzin közül választhattok, illetve az időtartamról.

 

Limuzin bérlése illetve érdeklődés

Amennyiben szeretnéd lefoglalni, vagy csak kérdésed lenne, kereshetsz minket telefonon, vagy írhatsz nekünk e- mailt is, erre általában pár órán belül válaszolunk vagy felhívunk.

 

About the author: exclusive